طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز

مواد لازم جهت تهیه سس مایونز:

زرده تخم مرغ پخته             2 عدد

زرده تخم مرغ خام              2 عدد

روغن زیتون                       2 پیمانه

خردل                                 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل و آبلیمو          به مقدار لازم

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ پخته شده را در ظرف خوب له میکنیم، آنگاه با زرده تخم مرغ خام مخلوط میکنیم.زرده تخم مرغ ها را خوب هم زده و سپس روغن زیتون را قطره قطره اضافه مینماییم و مرتب هم زده تا سس کاملا غلیظ شود، بعد دو یا سه قطره آبلیمو به آن اضافه کرده و باز روغن زیتون را قطره قطره داخل سس میریزیم (در صورت غلیظ شدن سس چند قطره آبلیمو به آن اضافه میکنیم)، این عمل را تا آنجا ادامه میدهیم تا روغن زیتون تمام شده و سس به صورت سفید و لغزان درآید، در صورتی که مایونز بریده شود با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق که مایونز را تهیه میکنیم، مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز اضافه کرده و خوب به هم میزنیم تا مایونز آماده شود، در آخر هم نمک و فلفل یا خردل را اضافه می کنیم.

تاریخ انتشار: 03 سپتامبر 2020 دسته: آموزش آشپزی، دسته: سس،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱