طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ:

عصاره گوشت                     5 پیمانه

کرفس خورد شده                2 ساقه

قارچ                                   500 گرم

آرد گندم                              50 گرم

شیر                                    5 پیمانه

آب لیمو ترش تازه               1/4 پیمانه

زرده تخم مرغ                      1 عدد

کره                                     به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه              به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی               به مقدار لازم

طرز تهیه:

در قابلمه ای حاوی عصاره گوشت، کرفس را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه بپزد.

در این فاصله، آرد را در قابلمه ای دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پس از آن مخلوط شیر را به قابلمه حاوی عصاره بیافزایید و بگذارید سوپ به مدت یک ساعت بپزد و کاملا جا بیافتد.

قارچ را به همراه یک قاشق سوپ خوری از آب لیمو ترش در تابه ای حاوی کره و کمی روغن مایع، تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

در ظرفی، خامه، زرده تخم مرغ و بقیه آب لیمو ترش را بریزید و با همزن دستی کاملا هم یزنید، سپس آن را به همراه قارچ، کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه بیافزایید و پس از اینکه مواد کمی گرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بمبند تا سرد شود.

پس از اینکه سوپ سرد شد، آن را در غذاساز ریخته و کاملا هم بزنید تا به صورت پوره درآید و سپس آن را مجددا در قابلمه بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سوپ قارچ را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکته:

  1. زرده تخم مرغ نباید در سوپ بجوشد، زیرا جوشیدن آن باعث بریدگی زرده در سوپ می شود، بهتر است حرارت ملایم باشد، در حدی که فقط گروم شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید.
  2. جوشیدن خامه به همراه آب لیمو ترش نیز باعث بریدن خامه می شود. دقت کنید قبل از جوشیدن خامه، سوپ را از روی حرارت بردارید.

 

تاریخ انتشار: 15 سپتامبر 2020 دسته: آموزش آشپزی، دسته: سوپ و سالاد،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱