طرز تهیه همبرگر

طرز تهیه همبرگر

مواد لازم جهت تهیه همبرگر (برای 4 نفر)

گوشت گوساله همراه با چربی          500گرم

پنیر چدار رنده شده                         50 گرم

پنیر پارمزان                 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز تند             1 قاشق چایخوری

پودر سیر                    1 قاشق چایخوری

فلفل سفید               1/2 قاشق چایخوری

پودر سوخاری            1/2 قاشق غذاخوری

پیاز                           4 عدد 30 گرمی

نان برگر                     4 عدد

نمک و فلفل سیاه      1 قاشق چایخوری

کاهو                         به مقدار لازم

گوجه                        به مقدار لازم

رزماری خشک خرد شده     به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

پیازها را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید تا بخوبی خرد شده و کف کند.

در این مرحله گوشت ها را تکه تکه کرده و به همراه پیاز داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا بخوبی خرد شده و حالت چرخ کرده پیدا کند.

مایه گوشت را به یک کاسه منتقل کنید و همه ادویه ها را به آن اضافه نمایید.

در انتها پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را هم بریزید و مواد را چنگ بزنید تا یکدست شوند. هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید سپس داخل

دستگاه برگر ساز قرار داده و به آن ها شکل دهید. اگر دستگاه برگرساز ندارید میتوانید با دست مخلوط گوشتی را صاف کرده و به اندازه کف دست باز نمایید.

تابه نسوزی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس برگرها را بچنید و سرخ نمایید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد آن را برگردانید تا

سمت دیگر برگر هم سرخ شده و گوشت بخوبی بپزد. برگرهای سرخ شده را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید.

تاریخ انتشار: 03 ژانویه 2021 دسته: آموزش آشپزی، دسته: غذای اصلی،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱