طرز تهیه پنکیک ساده

طرز تهیه پنکیک ساده

مواد لازم جهت تهیه پنکیک ساده :

آرد سفید            1 پیمانه

نمک                  1/4 قاشق چایخوری

شکر                   2 قاشق غذا خوری

تخم مرغ             1 عدد

شیر                   1 پیمانه

کره                   3 قاشق غذاخوری

پکینگ پودر       1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

در ابتدا آرد سفید و بکینگ پودر و نمک را دو بار الک کنید و بعد به آن شکر را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. اگر می خواهید پنکیک را برای صبحانه آماده کنید می توانید مواد خشک پنکیک را از شب گذشته با هم مخلوط کنید و آماده داشته باشید. حالا ظرف نسبتا بزرگ و گودی بردارید و تخم مرغ بزرگی را داخل آن بشکنید و به کمک چنگال آن را کمی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختی بیرون بیاید. حالا شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم زده تا با هم ترکیب شوند.

کره را داخل روغن داغ کن ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا آب شود و مراقب باشید که کره نسوزد. حالا کره آب شده را به تخم مرغ ها اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا بخاطر داغی کره تخم مرغ ها نبندد. حالا این مواد مایع را روی مواد خشک بریزید و با همزن مفتولی تند تند همزده تا آرد پخش شود، البته زیاد هم مواد را با هم نزنید زیرا موجب سفت شدن بافت پنکیک ها می شود.

حالا تابه بزرگی بردارید و کف آن را به کمک برس مخصوص آشپزی چرب کنید. آن را روی بزرگترین شعله گاز قرار داده و فرصت دهید تا تابه داغ شود. حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد برداشته و داخل تابه بریزید. پنکیک خود به خودی پخش می شود و مانند بشقاب گرد می شود. این کار را ادامه دهید تا کف تابه پر شود، البته این را بدانید که باید بین هر پنکیک با دیگری حدود چهار الی پنج سانتیمتر فاصله باشد تا هنگام پخت به هم نچسبند و به راحتی برداشت شوند. وقتی سطح روی پنکیک ها شروع به حباب زدن های ریز کرد یعنی ان طرف پنکیک پخته است. حالا به کمک کفگیری پنکیک ها را برگردانید و زمان دهید تا این طرفش هم پخته شود و رنگ قهوه ای روشن به خود بگیرد.

نکته:

  1. اگر از تابه بزرگی استفاده می کنید اندازه و سایز پنکیک شما متغیر است و با هم فرق دارد اگر می خواهید سایز تمام پنکیک هایتان با هم یکسان باشد بهتر است از تابه کوچک استفاده کنید و دانه دانه پنکیک ها را بپزید. بدین گونه شما پنکیک هایی یک اندازه دارید و این نکته را هم در نظر دشته باشید که اگر می خواهید پنکیک مغزدار درست کنید وقتی روی پنکیکتان حباب می زند شکلات و یا انواع میوه های خورد شده را روی آن بریزید و بعد با یک ملاقه دیگر مواد پنکیک روی آن بریزید و سپس حدود یک الی دو دقیقه به آن زمان دهید تا مایه روی آن نیز بپزد و روی آن گرفته شود.
  2. وقتی پنکیک های پخته شده را از تابه خارج می کنید همان موقع بلافاصله مقداری کره روی آن ها بمالید تا رویش براق شود و بافتش نرم بماند. شما عزیزان می توانید پنکیک ها را روی هم بچینید و بعد رویش عسل و یا مربا و یا شیره انگور بریزید و با میوه تزیینش کنید.

تاریخ انتشار: 31 دسامبر 2020 دسته: آموزش آشپزی، دسته: پیش غذا،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱