طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده:

قلوه گاه گوسفند                  200 گرم

مغز ران گوساله                    400 گرم

گوجه فرنگی                        8 عدد

پیاز متوسط                        2 عدد

ادویه کاری                          1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه                  به مقدار لازم

سبزی تازه و سماق                 به مقدار لازم

وسایل مورد نیاز:

رنده-چرخ گوشت-ظرف بزرگ-سیخ فلزی پهن-کباب پز

طرز تهیه:

پیاز را رنده کنید، سپس در ظرفی ریخته و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.

گوشت گوسفند و گوساله را 2 بار از چرخ گوشت رد کرده و آن را با نمک و فلفل ورز دهید. ادویه کاری و پیاز را به آن اضافه کرده و مجددا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند (هر چه گوشت را بیشتر ورز دهید، چسبندگی آن بیشتر می شود و هنگام کباب کردن از سیخ نمی ریزد).

کف دست را با مقداری آب مرطوب کرده و مایع را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک را به شکل مخروطی درآورید و روی سیخ مخصوص کباب کوبیده پهن کنید و با فشار همزمان دو انگشت روی سطح گوشت، آن را فرم دهید. همین عمل را در سر و ته سیخ با کمی فشار بیشتر انجام دهید. بقیه مواد را نیز به همین ترتیب آماده کرده، با مقداری فاصله در سینی چیده و به مدت 7 ساعت در یخچال قرار دهید.

کباب پز را آماده کنید، سیخ های کباب را به صورت ردیفی روی آن قرار دهید و به طور مرتب بگردانید، زمانی که گوشت خودش را گرفت حرارت را کمی ملایم کرده تا کاملا کباب مغز پخت شود.

در فاصله ای که کباب ها پخته می شوند، گوجه فرنگی ها را به سیخ کشیده و با چاقو یک تا دو برش روی پوست آن ایجاد کنید و روی آنها کمی نمک بپاشید، سپس روی کباب پز قرار دهید تا کباب شوند. پس از آن، کوبیده را به همراه نان، سبزی تازه، گوجه فرنگی کبابی و سماق سرو کنید.

نکته:

  1. فرآیند گرفتن آب پیاز رنده شده، مانع از وا رفتن گوشت میشود.
  2. ورز دادن گوشت چرخ کرده با نمک، مانع از وا رفتن گوشت شده و چسبندگی گوشت را بیشتر می کند.
  3. افزودن ادویه کاری به گوشت چرخ کرده، طعم و عطر متفاوتی را به کباب می دهد.
  4. زمانی که کباب کوبیده را سیخ می کشید، حتما در بعضی از قسمت های کباب، با فشار انگشت فرو رفتدگی ایجاد کنید.
  5. بهتر است سیخ های کباب را به مدت حداقل 2 تا حداکثر 7 ساعت در یخچال قراردهید تا گوشت کاملا سرد شود، سپس آن را کباب کنید. این فرآیند باعث می شود گشت وا نرود.
  6. در ابتدای کباب کردن حرارت کباب پز را زیاد کنید تا گوشت خود را جمع کند، سپس آن را ملایم کنید تا کباب کاملا مغز پخت شود.

 

تاریخ انتشار: 05 سپتامبر 2020 دسته: آموزش آشپزی، دسته: غذای اصلی،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱