طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی:

آرد                      125 گرم

کره                      110 گرم

شکر                    100 گرم

تخم مرغ             4 عدد

شکلات               60 گرم

پودر کاکائو          1 قاشق غذاخوری

شیر                    65 میلی لیتر

وانیل                 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر         1 و 1/4 قاشق چایخوری

مواد لازم جهت تهیه سس شکلاتی:

آرد                      1 قاشق غذاخوری

کره                     1 قاشق غذاخوری

شکر                   3 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو         1/8 پیمانه

شیر                    نصف پیمانه

وانیل                1/4 قاشق چایخوری

نمک                 به مقدار خیلی کم

طرز تهیه کیک شکلاتی :

آرد و بکینگ پودر و کاکائو را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

شکلات را به روش حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. کره را با شکر مخلوط کرده و سپس با همزن هم بزنید تا کاملا سفید رنگ شده و دانه های شکر داخل کره حل شوند.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید، وانیل را هم به همراه تخم مرغ ها اضافه نمایید و هر تخم مرغ را یک دقیقه با دور تند هم بزنید و شیر را اضافه کنید.

مواد را در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید و شکلات آب شده را اضافه کنید.

مواد را خوب باهم مخلوط کنید. حالا همزن را کنار گذاشته و مواد خشک الک شده را در چند مرحله اضافه کنید.

به آرامی با لیسک و به حالت دورانی، تنها مواد را از ته ظرف به روی ظرف بیاورید و آنقدر این کار را انجام دهید تا مواد با هم ترکیب شوند، قالب را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت حدود 40 الی 50 دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا بپزد.

از اواسط پخت به بعد میتوانید با خلال دندان کیک را امتحان کنید هر موقع خلال دندان تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما کاملا پخته شده است و میتوانید آن را از فر خارج کنید.

طرز تهیه سس شکلاتی :

کاکائو را الک کنید و آرد الک شده را به آن اضافه نمایید، سپس شکر و نمک را هم اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید.

شیر و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.

بعد مخلوط کاکائو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شود و روی حرارت کم مدام این مخلوط را هم زده تا بجوشد و غلیظ شود. زمانی که حرارت مخلوط پایین آمد، آن را روی کیک ریخته و اجازه دهید کمی بماند و سپس کیک را سرو کنید.

 

تاریخ انتشار: 30 دسامبر 2020 دسته: آموزش آشپزی، دسته: کیک و شیرینی،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱