تمیزکردن فر در پنج مرحله

تمیزکردن فر در پنج مرحله

یکی از دشوارترین کارهای درون آشپزخانه مربوط به تمیزکردن فر میشود.

بعضی افراد از تمیز کردن فر صرفنظر میکنند، اما بعد از چند ماه با لایه ضخیمی ازچربی روبرو میشوند که تمیز کردن فر را به مراتب برایشان دشوارتر میکند.

بعضی از افراد هم بدون توجه به آسیب هایی که پاک کننده های شیمیایی به فر میزنند از این تمیز کننده ها استفاده میکنند.

اما ما در این مطلب با یک آموزش ساده 5 مرحله ای به شما نشان میدهیم که چگونگی در کمترین زمان و حداقل آسیب، فر خانه خود را تمیز کنید.

اطمینان پیدا کنید فر خاموش و خنک باشد


قبل از خارج کردن قفسه های فر از خاموشی و خنک بودن فر اطمینان حاصل نمایید .

جوش شیرین را با آب مخلوط کنید
نصف فنجـان جوش شیـرین را با دو یا سه قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا خمیری قابل پخش درست شود .

خمیر جوش شیرین را روی سطح پخش کنید
با استفاده از دستکش و برس ، سطوح داخلی فر را به جز قسمت های گرمایشی و الکتریکی به خمیـر آغشته کـرده و سپـس بـه مدت 10تا 12 ساعت درب فر را ببندید.

تمیز کردن قفسه های فر


با استفـاده از افشـانه، سرکـه سفید را روی قفسه ها اسپری کرده، سپس روی آن ها جوش شیرین بپاشید تا روی قفسه ها کف ایجاد شود. هنگامی که کف کردن متـوقف شد قفسه هـا را درون سینک پـرشده با آب داغ به مدت 8تا10 ساعت قرار دهید .

برای بار آخر فر و قفسه ها را تمیز کنید
درب فر را باز کرده و تمام سطح داخلی آن را که با خمیرجوش شیـرین آغشته شده بود را با استفاده از اسفنج یا دستمال مرطوب پاک کنید .
قفـسه هـا را هم از داخـل سینک خـارج نمـونده و بـا استفـاده از یک اسفنـج پاک کرده و سپس داخـل فـرقرار دهید .

ورود به بخش فر توکار فروشگاه

تاریخ انتشار: 27 می 2021 دسته: دانستنی ها،
ارسال نظر

ارسال پیام

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما در ارتباط باشید.
91002550 - ۰۵۱